Teorilokale​

​Vi har både teori i Kerteminde og Odense SØ, 5 min gang fra Tornbjerg Gymnasium. Vi tilbyder gerne eftermiddagshold ude ved Tornbjerg ring blot til Tom på 40 37 77 44.

Vi lægger stor vægt på at alle elever er med og vi underviser oppe fra tavlen af ( ingen computerteori).

Vi stiller rigtig mange spørgsmål og alle bliver spurgt, så det ikke kun er dem der sidder med hånden op der bliver hørt. Det gør nemlig at eleverne føler sig mere tryg når de skal til teoriprøve. Og derfor bliver lektionerne i teori heller ikke kedelige, da det ikke kun er underviseren der står og underviser, men at alle deltager.

Vi skriver løbene hvornår der starter nye hold til teori i både Kerteminde og Odense SØ. Hvis det hold du gerne vil tilmelde dig, ikke er kommet op endnu kan du bare sende os en mail med dit navn, hvornår du fylder 18 og dit telefon nr. også så skriver vi dig ind og henvender os til dig når tiden nærmere sig.

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​Anmeldelser fra Facebook

​Jennie Petra Nielsen

Den bedste køreskole!! Jeg har været så heldig at ha' Bo som kørelærer i Odense og han har i dén grad været fantastisk! Han har været super god til at undervise og virkelig haft fokus på at alle er med. Samtidig er han vildt sjov, så undervisningen har bestemt aldrig været kedelig. Bo var desuden den eneste kørelærer, fra de forskellige køreskoler, der var tilstede til teoriprøven, hvilket betød rigtig meget for os der skulle til prøve. Han sikrede sig at vi kunne stille de sidste spørgsmål og fik fjernet noget af nervøsiteten. Alt i alt kan jeg virkelig anbefale denne køreskole og jeg er SÅ glad for at jeg valgte at ta' kørekortet her.

stjerner

​Rikke Maria Jensen

Kan helt klart anbefale Gitte & Toms køreskole! Utroligt søde og dygtige kørelærer, der virkelig viser stort engagement og gør meget for hver enkelt elev! Der er altid 100 % styr på tingene, og de kører en til og fra både prøver og KTA. Humøret er altid i top både til teori og i bilen, og man lærer virkelig at køre bil på en rigtig god og sjov måde! Kan ikke sige andet end tusind tak for et super godt forløb, det har været en fornøjelse!

stjerner

Se flere anmeldelser på Facebook​.

Kontakt køreskolen​

Køreskolen i Kerteminde

Svinget 14

5300 Kerteminde
Tlf.:  40 37 77 44
kontakt@gitteogtom.dk

Køreskolen i ​Odense

Agerhatten 16
5220 Odense SØ
Tlf.: 40 37 77 44
kontakt@gitteogtom.dk

Gitte & Toms Køreskole

Kerteminde
Svinget 14
5300 Kerteminde

Gitte & Toms Køreskole

Odense
Agerhatten 16
5220 Odense SØ