Traktorkørekort:
​Tag kørekort til traktor hos os

Arbejder du med landbrug, gartneri eller skov, er det en klar fordel at have et traktorkørekort, og du kan allerede i en alder af 15 ½ år starte på kørekortet. Vores elever kommer blandt andet fra Odense, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Vær opmærksom på, at du selv skal selv stille med traktor og vogn, som er godkendt.

Fokus på undervisning af høj kvalitet kombineret med en god stemning

På vores køreskole lægger vi stor vægt på kvaliteten i undervisningen, men det skal også være sjovt. Vi sørger for, at du får den rette teoretiske viden og praktiske kørselsundervisning, der skal til for, at du kan bestå både teori- og køreprøve.

Du får også et godt sammenhold med vores øvrige elever, og vi sørger desuden for at køre alle vores elever frem og tilbage til teoriprøve.

Hvad koster et traktorkørekort?

På denne side kan du se vores priser på kørekort til traktor, der både dækker over pris for teori, prøvegebyr, førstehjælpskursus og køretimer.

Kontakt os og tilmeld dig kørekort til traktor

Ønsker du at høre mere om, hvad det indebærer at tage traktorkørekort, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at tilmelde dig lige netop vores køreskole, hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Du kan enten ringe til os på telefon 40 37 77 44, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@gitteogtom.dk. Ønsker du at tilmelde dig et hold hos os, så kan du med fordel udfylde vores tilmeldingsformular til højre her på denne side.

Når du har tilmeldt dig traktorkørekort hos os, vil vi ringe til dig og aftale en dag, hvor du kan starte på kørekortet til traktor.

Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG ET HOLD

og kom i gang hurtigst muligt​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gitte & Toms Køreskole

Kerteminde
Svinget 14
5300 Kerteminde

Gitte & Toms Køreskole

Odense
Agerhatten 16C
5220 Odense SØ

​Køreskolen i Kerteminde

​​​Svinget 14

5300 Kerteminde​

Køreskolen i ​Odense

​​​Agerhatten 16C

5220 Odense SØ

Følg med på Facebook