Forløbet​

​Køreuddannelsen må påbegyndes 3 måneder før du fylder 18. Du starter med teori, som foregår på hverdage (mandag ell. torsdag) kl. 19 - 21.15. Du skal til teori 8 gange og første aften får du en grundig information om hele forløbet. Efter 2 gange teori skal du på manøvrebane. Her lærer du at betjene pedaler, gear, rat og at orientere dig om omgivelserne. Når du skal på manøvrebane, bliver du hentet i Kerteminde, Munkebo eller Odense. Efter 3. gang teori skal du ud og køre i trafikken.

Her skal du minimum køre 16 lektioner på vejen. Efter 14. lektion på vejen skal du til teoriprøve, og det foregår i Odense. Før teoriprøven mødes vi til en times teori i teorilokalet, og her tjekker vi også, om alle har husket legitimation. Vi kører sammen til teoriprøven, og der er altid en kørelærer med. Sidst i forløbet skal du på KTA. (glatbane), og her henter vi også vores elever i Kerteminde, Munkebo eller Odense.​

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​Anmeldelser fra Facebook

​Jennie Petra Nielsen

Den bedste køreskole!! Jeg har været så heldig at ha' Bo som kørelærer i Odense og han har i dén grad været fantastisk! Han har været super god til at undervise og virkelig haft fokus på at alle er med. Samtidig er han vildt sjov, så undervisningen har bestemt aldrig været kedelig. Bo var desuden den eneste kørelærer, fra de forskellige køreskoler, der var tilstede til teoriprøven, hvilket betød rigtig meget for os der skulle til prøve. Han sikrede sig at vi kunne stille de sidste spørgsmål og fik fjernet noget af nervøsiteten. Alt i alt kan jeg virkelig anbefale denne køreskole og jeg er SÅ glad for at jeg valgte at ta' kørekortet her.

stjerner

​Rikke Maria Jensen

Kan helt klart anbefale Gitte & Toms køreskole! Utroligt søde og dygtige kørelærer, der virkelig viser stort engagement og gør meget for hver enkelt elev! Der er altid 100 % styr på tingene, og de kører en til og fra både prøver og KTA. Humøret er altid i top både til teori og i bilen, og man lærer virkelig at køre bil på en rigtig god og sjov måde! Kan ikke sige andet end tusind tak for et super godt forløb, det har været en fornøjelse!

stjerner

Se flere anmeldelser på Facebook​.

Kontakt køreskolen​

Køreskolen i Kerteminde

Svinget 14

5300 Kerteminde
Tlf.:  40 37 77 44
kontakt@gitteogtom.dk

Køreskolen i ​Odense

Agerhatten 16
5220 Odense SØ
Tlf.: 40 37 77 44
kontakt@gitteogtom.dk

Gitte & Toms Køreskole

Kerteminde
Svinget 14
5300 Kerteminde

Gitte & Toms Køreskole

Odense
Agerhatten 16
5220 Odense SØ