Vi fejrer 23 års jubilæum

Du kan derfor få et kørekort til 13.000 kr, du sparer 2000 kr!​
​Gælder til kørekort-opstart i hele 2024 - Kontakt os i dag og hør mere

Kører skole i nærheden af Odense, Langeskov, Kerteminde & Munkebo

​Kunne du tænke dig at tage kørekort til bil, og leder du efter en køreskole i nærheden af Odense, Langeskov, Munkebo, Kerteminde eller omegn? 

​Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Gitte og Toms køreskole tilbyder vi kørekort til bil, uanset om du er førstegangstager, generhverver, skal til kontrollerende køreprøve, eller om du har fået kørselsforbud. Derudover tilbyder vi også rutinetimer og helbredsmæssige køretest.

Derfor skal du tage dit kørekort hos os

Vi gør alt, hvad vi kan for at sørge for, at det bliver en god oplevelse for dig at tage kørekort til bil hos os, og det gælder både i forhold til teori og kørsel. Vi guider dig igennem hele forløbet, så du føler dig godt forberedt til både teoriprøven og den praktiske prøve, og så du føler dig tryg, når du bevæger dig ud i trafikken.

​​

Hos os kan du tage dit kørekort på to lokationer: Du kan enten tilmelde dig i Kerteminde, Odense Elite College Studievej 50 eller Agerhatten 16C i Odense SØ. På Agerhatten ligger vi kun 5 minutters gang fra Tornbjerg Gymnasium.

​​Begynd i vores køreskole, før du er fyldt 17

I kraft af den nye forsøgsordning, hvor man giver kørekort til 17-årige med en ledsager, kan du starte med at tage dit kørekort, inden du er fyldt 17 år. ​Allerede når du er 16 år og 9 måneder, kan du begynde i køreskolen. Før du starter, skal dine forældre have skrevet under på, at du godt må tage kørekort.

​​

Du kan tidligst tage den praktiske køreprøve, når du er 17 år, og indtil du fylder 18 år, skal du køre med en erfaren billist over 30 år som ledsager. Du kan læse mere om reglerne her.

​​Hvad koster et kørekort til bil?

Vi tilbyder en skarp pris på kørekort til bil. Du kan for eksempel tage dit kørekort hos os til 13.000 kr. ekskl. prøvegebyrer, førstehjælp og ekstra kørelektioner. - Så hjælper vi også med til og fra kørsel til bla. glatbane.

Få et overblik over alle vores priser her.

TILMELD DIG ET HOLD

og kom i gang hurtigst muligt​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad indebærer undervisningen?

Når du tager kørekort, skal du gennemføre den såkaldte lovpakke. Det er det lovpligtige antal af lektioner og undervisning, du skal modtage, før du kan gå til teori- og køreprøve. Det indebærer: ​

  • 16 kørelektioner på vejen
  • 29 teorilektioner
  • Færdselsrelateret førstehjælpskursus
  • 4 lektioner på manøvrebanen​
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (KTA)

Det er vigtigt, at du husker gyldig legitimation (gyldigt pas eller borgerkort), både når du skal til teoriprøve og til den praktiske køreprøve, ellers vil du blive afvist, hvorefter du skal bestille en ny prøve og betale prøvegebyret igen.

Tilmeld dig næste holdopstart og få yderligere informationer

Har du nogle spørgsmål om, hvad det indebærer at tage kørekort til bil hos os, ønsker du at høre mere om vores køreskole, eller kunne du tænke dig at tilmelde dig næste holdopstart? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.​

Du kan enten skrive til vores e-mail kontakt@gitteogtom.dk eller ringe til os på telefon 40 37 77 44 og få en snak om Tom. Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du med fordel gøre det online via vores tilmeldingsformular. Vi glæder os til at se dig!​​

Gitte & Toms Køreskole

Kerteminde
Svinget 14
5300 Kerteminde

Gitte & Toms Køreskole

Odense
Agerhatten 16C
5220 Odense SØ

Gitte & Toms Køreskole

Elite College

Studievej 50 5220 

Odense SØ

Tlf.: 40388382
CVR: 40148248
kontakt@gitteogtom.dk

​Køreskolen i Kerteminde

​​​Svinget 14

5300 Kerteminde​

Køreskolen i ​Odense Elite College

​​​Studievej 50

5220 Odense SØ

Køreskolen i ​Odense

​​​Agerhatten 16C

5220 Odense SØ

​* Agerhatten ligger kun 5 minutters gang fra Tornbjerg Gymnasium.

Køreskolen på Dalum Landbrugskole​

Landbrugsvej 65

5260 Odense S

40 37 77 44 | kontakt@gitteogtom.dk

Følg med på Facebook