Motorcykelkørekort:
​Tag kørekort til motorcykel (MC) hos os

Skal du nå ud og mærke friheden på en motorcykel i denne sæson? Så kan du tilmelde dig motorcykelkørekort på vores køreskole. Vi har en central beliggenhed, og vi er derfor det oplagte valg for dig, hvis du ønsker at tage MC-kørekort i nærheden af Langeskov, Munkebo eller Odense.

Vi starter nye hold op med jævne mellemrum, og du har mulighed for at tage alle tre forskellige kørekort til motorcykel hos os. Vi er din professionelle køreskole!

Vi går højt op i at sikre, at undervisningen har en høj kvalitet, samtidig med at det også skal være sjovt at tage motorcykelkørekort hos os. Vi har undervejs fokus på hver enkelt elev, således at du kan være tryg, når du kører rundt i trafikken på din motorcykel.

Hvilket MC-kørekort kan jeg tage?

Der er tre forskellige kategorier inden for motorcykelkørekort, og du kan se, hvilken kategori der passer til dig i nedenstående liste alt afhængigt af din alder:

  • ​​A1 = Lille – for dig der er 18-20 år
  • ​A2 = Mellem – for dig der er 20-24 år
  • ​A = Stor – for dig der er fra 24 år og op efter.

Hvad koster motorcykelkørekort?

Vi tilbyder en billig pris på motorcykelkørekort på kun 11.500 kr. Med i denne pris får du alle de lovpligtige teorilektioner og køretimer. Du kan finde mere information omkring vores priser ved at klikke her.

Kontakt os og tilmeld dig kørekort til motorcykel

Har du nogle spørgsmål omkring kørekort til motorcykel, har du brug for at høre mere om, hvad det vil sige at tage dit MC-kørekort hos os, eller kunne du tænke dig at tilmelde dig næste holdstart? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på telefon 40 37 77 44 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@gitteogtom.dk, og ønsker du at tilmelde dig næste holdstart, kan du også udfylde tilmeldingsformularen her på siden.

TILMELD DIG ET HOLD

og kom i gang hurtigst muligt​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gitte & Toms Køreskole

Kerteminde
Svinget 14
5300 Kerteminde

Gitte & Toms Køreskole

Odense
Agerhatten 16C
5220 Odense SØ

​Køreskolen i Kerteminde

​​​Svinget 14

5300 Kerteminde​

Køreskolen i ​Odense

​​​Agerhatten 16C

5220 Odense SØ

Følg med på Facebook